© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

 

 

Bart en Ann Vanhevel-Lecluyse

gehuwd in 1991, 2 zonen: Simon (1995) en Ruben (1998)

‚Äč

Ann: diëtiste - Sint-Andriesziekenhuis, Tielt

Bart:

In 1988 afgestudeerd aan de hotelschool Ter Duinen – Koksijde

Stages:

  • 1987: Restaurant Den Bijlander - Alveringem, Geert Piferoen

  • 1988: Restaurant Apicius ** - Gent, Willy Slawinsky

Werk:

  • 1989: Restaurant Filip Bogaert** - Kortrijk

  • 1990: Feestzaal De Zwaan – Zwevegem

  • 1993: Vertegenwoordiger verse vlees- en viswaren

  • 1998: Praktijkleerkracht keuken Sint-Lutgardis – VTI, Aalst

  • 2009: Technisch adviseur Hotelschool Kortrijk

  • 2018: Praktijkleerkracht Hotelschool Kortrijk

1998: opstarten zelfstandige activiteit:

  • Traiteur/kooklessen Te Lande – Ardooie

    • Traiteur aan huis + afhaalgerechten

    • Op locatie verzorgen van kooklessen

2009:  Freelance demonstrateur voor Demeyere kookgerei, Staub, Zwilling en Miyabi messen.

  • Verzorgen van demo’s voor dealers, winkeliers en eindklanten.

2012: omvorming van traiteur naar culinair atelier

  • Verbouwing: demokeuken ter plaatse

  • Geven van kooklessen.

    • V-Zug, thermomix, Staub, snijtechnieken Zwilling en Miyabi, basiskoken.

    • Themalessen (asperges, wildmenu, eindejaarsmenu’s, eenvoudige restaurantgerechten, olijfolietastings,…)

  • Freelance demonstrateur V-Zug: Zwitsers premiummerk van keukentoestellen. Ovens, combisteamers, kookvelden (gas en inductie), vaatwassers, dampkappen, koelkasten, wijnklimaatkasten.

    • Verzorgen van demo’s op verplaatsing bij dealers/winkeliers

    • Verzorgen van demo’s in de keuken op hoofdkantoor: Evolis – Harelbeke

    • Jaarlijkse ondersteuning op batibouw.

    • Demo’s verzorgen voor V-Zug.

      • Atelier is uitgerust met V-Zugtoestellen (ovens, combisteamers, inductie, vaatwasser, …). Kennismakingslessen + gevorderdenlessen (opleidingen) voor dealers en eindklanten

 

Hobby’s:

 

Foodie

  • Genieten van een goed glas wijn/bier, een (h)eerlijke gerechten.

  • Ontdekken van restaurants/eetgelegenheden in alle segmenten

  • Opvolgen hypes en trends binnen de voedingssector

Koken voor gezin, familie, vrienden en kennissen.

Wandelen en voetbal (kijken)