Fri, Jun 05
Hoogbeverenstraat 15
V-Zug kennismaking - startles
Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les. In deze les bespreken we ook het koken op inductie. Do’s en dont’s.
Thu, Jun 11
Hoogbeverenstraat 15
Olijfolietasting
Olivier Cattry neemt ons mee doorheen de boeiende wereld van de olijfolie, balsamico's en azijnen. Wij ondersteunen zijn tasting met gerechten bereid met de gepresenteerde oliën, balsamico's en azijnen
Thu, Jun 25
Hoogbeverenstraat 15
V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm
Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd een gedemonstreerd.