top of page

vr 13 jan

|

Culinair Atelier Te Lande

De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari middagsessie

Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari middagsessie
De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari middagsessie

Tijd en locatie

13 jan 11:00 – 14:00

Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België

Uitleg over de les

Is het altijd nodig om met een zelfgemaakte fond te werken? Zijn er ook alternatieven?

Hoe een goeie fond bereiden (zonder teveel werk - energie en "vuiligheid")

Welke zijn de ideale verhoudingen om soep te maken, waarop letten tijdens de bereiding. Smaakvolle en kleurrijke soepen; Do's en don'ts.

Het complete sausverhaal: eenvoudig en gestructureerd gebracht

Tips en trics rond de sauzen.

Dinsdag 14 en donderdag 23 februari. telkens om 11.00 uur

Info en receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €115.00 voor de 2 lessen

bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.

inschrijvingen

  • fond-soep-saus-14+23 feb mid

    € 115,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page