Te lande

+

Lessen  1 tot 4 :

  • Les 1: startles

    • Stap voor stap alle functies overlopen van combi-steamer en combair.

    • het koken op inductie wordt toegelicht: do’s en dont’s

    • ook al kan je reeds goed koken, start je best met deze les: het gaat in deze lessen in de eerste plaats om de toestellen te leren kennen en optimaal te benutten

    • deze les is ook de kennismakingsles voor mensen die nog geen toestellen hebben

 

  • les 2 tot 4

    •  je was reeds bij ons voor les 1

    • In deze lessen gaan we dieper in op het dagdagelijks koken en hoe de toestellen optimaal benutten

    • Hier is ook ruimte om vragen te stellen rond specifieke toepassingen en eventuele problemen die je ondervindt (eventueel vooraf door te geven)

    • Deze lessen volg je best chronologisch (2,3 en dan 4)

De themalessen: asperges, wild, nieuwjaar,…

  • Na de basislessen waarin we optimaal leerden werken met alle functies gaan we in deze lessen dieper in op de specifieke gerechten rond een bepaald thema.

​​De vacuümlessen:

  • les 1

    • waarom een vacuümtoestel aanschaffen, hoe toepassen, basissen rond het vacuümkoken

  • les 2

    • toepassen wat we in les 1 zagen in verschillende gerechten

Alle lessen starten om 19.00 uur en einde is voorzien rond 22.00 uur.

In al onze lessen worden de bereidingen geproefd (voldoende).

Dranken, informatie- en receptenbundels zijn inbegrepen

​​Door de coronamaatregelen mogen wij momenteel geen demo’s organiseren.

Hieronder staan we de lessen als voorbeeld, waar je nog meer info vindt over de specifieke les

Log je in op onze website en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe data

Wij verkopen geen toestellen:

wij adviseren vóór de aankoop bij de keuze en

na de aankoop ondersteunen we op culinair vlak

  • Olijfolietasting
    ***
    Hoogbeverenstraat 15
    ***
    Hoogbeverenstraat 15, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Olivier Cattry neemt ons mee doorheen de boeiende wereld van de olijfolie, balsamico's en azijnen. Wij ondersteunen zijn tasting met gerechten bereid met de gepresenteerde oliën, balsamico's en azijnen
  • V-Zug les 1 start- of kennismakingsles
    ***
    Te Lande
    ***
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les. In deze les bespreken we ook het koken op inductie. Do’s en dont’s.
  • V-Zug les 2
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden
  • V-Zug les 3
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en les 2 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
  • V-Zug les 4
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en de lessen 2 en 3 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
  • V-Zug wintermenu
    ***
    Te Lande Culinair Atelier
    ***
    Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat 15, Ardooie, België
    De nieuwjaarsmenu's konden niet doorgaan. Om dit te compenseren overwegen we een wintermenu - op voorwaarde dat we tijdig terug open mogen... anders hebben we nog lentemenu's of zomermenu's ook in petto, maar spaar ons daarvan aub.
  • V-Zug aspergemenu
    ***
    Te Lande Culinair Atelier
    ***
    Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Verschillende aspergebereidingen uit de v-zugovens
  • V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm
    ***
    Te Lande
    ***
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
  • V-Zug vacuüm 2: Vacuümkoken
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.
  • V-Zug wildmenu
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Aan de slag met wild in de V-Zugovens. Wildbereidingen met de specifieke toepassingen van de V-Zugovens.
  • V-zug nieuwjaarsmenu
    ***
    Te Lande culinair atelier
    ***
    Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Je was reeds bij ons voor de basis- en vervolglessen, dan kunnen we door naar de themamenu's: Op naar de feestdagen met heerlijke gerechten uit de V-zugovens

Hoogbeverenstraat 15 8850 Ardooie 

0476 31 71 82