top of page

Te lande

+

VZUG logo.jpg

Lessen  1 tot 3 :

  • Les 1: basisles

    • Stap voor stap alle functies overlopen van combi-steamer en combair.

    • ook al kan je reeds goed koken, start je best met deze les: het gaat in deze lessen in de eerste plaats om de toestellen te leren kennen en optimaal te benutten

    • deze les is ook de kennismakingsles voor mensen die nog geen toestellen hebben

    • in deze les is er ook mogelijkheid om het bredere gamma van V-Zug te ontdekken

 

  • les 2 en 3

    • Je was reeds bij ons voor les 1

    • In deze lessen gaan we dieper in op het dagdagelijks koken en hoe de toestellen optimaal benutten

    • Hier is ook ruimte om vragen te stellen rond specifieke toepassingen en eventuele problemen die je ondervindt (eventueel vooraf door te geven)

    • Deze lessen volg je best chronologisch (2 en dan 3)

De themalessen: lente, pasen, asperges, zomer met BBQ,  herfst, wild, nieuwjaar,…

  • Na de basislessen waarin we optimaal leerden werken met alle functies gaan we in deze lessen dieper in op de specifieke gerechten rond een bepaald thema.

  • Best eerst de lessen 1 tot 3 volgen, alvorens aan te vatten met de themalessen

​​De vacuümlessen:  

  • les 1

    • waarom een vacuümtoestel aanschaffen, hoe toepassen, basissen rond het vacuümkoken

  • les 2

    • toepassen wat we in les 1 zagen in verschillende gerechten

    • je volgt best eerst les 1 om beter de toepassingen te begrijpen

Nog 3 extra lessen over specifieke toepassingen:

BAKKEN VAN BROOD  - VIS EN VLEES - REGENEREREN

Een les is volzet of de data passen u niet of u wilt zich reeds aanmelden voor een bepaalde les klik hier en meldt u reeds aan, van zodra deze lessen ingericht worden brengen we u eerst op de hoogte

Alle lessen gelden voor alle types ovens: versies van 2008 tot nu....

We hebben middagsessies van 11.00 tot 14.00 uur en avondsessies van 19.00 tot 22.00 uur

In al onze lessen worden de bereidingen geproefd (voldoende).

Dranken, proevertjes, informatie- en receptenbundels zijn inbegrepen​

​Log in op onze website en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe data

Wij verkopen geen toestellen:

wij adviseren vóór de aankoop bij de keuze van uw toestellen

en na de aankoop ondersteunen we op culinair vlak

*** NIEUW: exclusieve kookdemo aan huis ***

 vraag vrijblijvend een offerte aan

via 0476 31 71 82 of info@telande.be

  • V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm
    di 07 feb.
    Te Lande Culinair Atelier
    07 feb. 19:00 – 22:00
    Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
    Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
  • V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk
    do 09 feb.
    Culinair Atelier Te Lande
    09 feb. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari middagsessie
    14 feb. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari avondsessie
    14 feb. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • V-Zug les 1
    Meerdere datums
    do 16 feb.
    Culinair Atelier Te Lande
    16 feb. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les om van start te gaan. De info is voor alle ovens tussen 2008 en nu.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari middagsessie
    23 feb. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 14 en 23 februari avondsessie
    23 feb. 19:00 – 24 feb. 19:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • Dagdagelijks regenereren in de V-Zug
    Meerdere datums
    di 07 mrt.
    Te Lande
    07 mrt. 19:00 – 22:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Hoe de functie regenereren optimaal benutten in je dagdagelijks koken
  • Dagdagelijks regenereren in de V-Zug
    Meerdere datums
    do 09 mrt.
    Te Lande
    09 mrt. 11:00 – 14:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Hoe de functie regenereren optimaal benutten in je dagdagelijks koken
  • Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens
    Meerdere datums
    di 14 mrt.
    Te Lande
    14 mrt. 19:00 – 22:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Verschillende mogelijkheden om vis en vlees te garen in de ovens
  • Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens
    Meerdere datums
    do 16 mrt.
    Te Lande
    16 mrt. 11:00 – 14:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Verschillende mogelijkheden om vis en vlees te garen in de ovens
  • v-zug lentemenu
    Meerdere datums
    di 21 mrt.
    Culinair atelier Te Lande
    21 mrt. 19:00 – 22:00
    Culinair atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    een lentemenu bereid in de v-zugtoestellen
  • v-zug lentemenu
    Meerdere datums
    do 23 mrt.
    Culinair atelier Te Lande
    23 mrt. 11:00 – 14:00
    Culinair atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    een lentemenu bereid in de v-zugtoestellen
  • V-Zug les 1
    Meerdere datums
    di 28 mrt.
    Culinair Atelier Te Lande
    28 mrt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les om van start te gaan. De info is voor alle ovens tussen 2008 en nu.
  • v-zug paasmenu
    Meerdere datums
    di 04 apr.
    Culinair atelier Te Lande
    04 apr. 19:00 – 19:05
    Culinair atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    een paasmenu bereid in de v-zugtoestellen
  • v-zug paasmenu
    Meerdere datums
    do 06 apr.
    Culinair atelier Te Lande
    06 apr. 11:00 – 14:00
    Culinair atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    een paasmenu bereid in de v-zugtoestellen
  • V-Zug les 2
    Meerdere datums
    di 11 apr.
    Culinair Atelier Te Lande
    11 apr. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden.
  • V-Zug les 2
    Meerdere datums
    do 13 apr.
    Culinair Atelier Te Lande
    13 apr. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden.
bottom of page