Te lande

+

VZUG logo.jpg

Lessen  1 tot 3 :

  • Les 1: basisles

    • Stap voor stap alle functies overlopen van combi-steamer en combair.

    • ook al kan je reeds goed koken, start je best met deze les: het gaat in deze lessen in de eerste plaats om de toestellen te leren kennen en optimaal te benutten

    • deze les is ook de kennismakingsles voor mensen die nog geen toestellen hebben

    • in deze les is er ook mogelijkheid om het bredere gamma van V-Zug te ontdekken

 

  • les 2 en 3

    • Je was reeds bij ons voor les 1

    • In deze lessen gaan we dieper in op het dagdagelijks koken en hoe de toestellen optimaal benutten

    • Hier is ook ruimte om vragen te stellen rond specifieke toepassingen en eventuele problemen die je ondervindt (eventueel vooraf door te geven)

    • Deze lessen volg je best chronologisch (2 en dan 3)

De themalessen: asperges, herfst, wild, nieuwjaar,…

  • Na de basislessen waarin we optimaal leerden werken met alle functies gaan we in deze lessen dieper in op de specifieke gerechten rond een bepaald thema.

  • Best eerst de lessen 1 tot 3 volgen, alvorens aan te vatten met de themalessen

​​De vacuümlessen:  

  • les 1

    • waarom een vacuümtoestel aanschaffen, hoe toepassen, basissen rond het vacuümkoken

  • les 2

    • toepassen wat we in les 1 zagen in verschillende gerechten

    • je volgt best eerst les 1 om beter de toepassingen te begrijpen

Nog 4 extra lessen over specifieke toepassingen:

BAKKEN VAN BROOD - BAKKEN VAN TAARTEN - VIS EN VLEES - REGENEREREN

Een les is volzet of de data passen u niet of u wilt zich reeds aanmelden voor een bepaalde les klik hier en meldt u reeds aan, van zodra deze lessen ingericht worden brengen we u eerst op de hoogte

Alle lessen gelden voor alle types ovens: versies van 2008 tot nu....

We hebben middagsessies van 11.00 tot 14.00 uur en avondsessies van 19.00 tot 22.00 uur

In al onze lessen worden de bereidingen geproefd (voldoende).

Dranken, proevertjes, informatie- en receptenbundels zijn inbegrepen​

​Log in op onze website en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe data

Wij verkopen geen toestellen:

wij adviseren vóór de aankoop bij de keuze van uw toestellen

en na de aankoop ondersteunen we op culinair vlak

*** NIEUW: exclusieve kookdemo aan huis ***

 vraag vrijblijvend een offerte aan

via 0476 31 71 82 of info@telande.be

  • V-Zug les 1
    Meerdere datums
    di 27 sep.
    Culinair Atelier Te Lande
    27 sep. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les om van start te gaan. Les is zowel voor de vorige versies als de nieuwe versie
  • V-Zug les 1
    Meerdere datums
    do 29 sep.
    Culinair Atelier Te Lande
    29 sep. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les om van start te gaan. Les is zowel voor de vorige versies als de nieuwe versie
  • V-Zug les 2
    Meerdere datums
    di 04 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    04 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden
  • Brood bakken in de v-zugovens
    05 okt. 19:00 – 22:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Verschillende manieren om brood te bakken in de v-zugtoestellen. De focus ligt eerder bij de verschillende functies dan specifiek op de verschillende brooddegen.
  • V-Zug les 2
    Meerdere datums
    do 06 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    06 okt. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden
  • V-Zug les 3
    Meerdere datums
    di 11 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    11 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en les 2 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
  • V-Zug les 3
    Meerdere datums
    do 13 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    13 okt. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en les 2 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
  • V-Zug les 1
    Meerdere datums
    di 18 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    18 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les om van start te gaan. Les is zowel voor de vorige versies als de nieuwe versie
  • Olijfolietasting 19 oktober middag
    19 okt. 14:00 – 17:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Olivier Cattry neemt ons mee doorheen de boeiende wereld van de olijfolie, balsamico's en azijnen. Wij ondersteunen zijn tasting met gerechten bereid met de gepresenteerde oliën, balsamico's en azijnen
  • Olijfolietasting 19 oktober avond
    19 okt. 19:00 – 22:00
    Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
    Olivier Cattry neemt ons mee doorheen de boeiende wereld van de olijfolie, balsamico's en azijnen. Wij ondersteunen zijn tasting met gerechten bereid met de gepresenteerde oliën, balsamico's en azijnen
  • V-Zug les 2
    Meerdere datums
    do 20 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    20 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de basisles gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo. Er is ook de avond zelf voldoende tijd en ruimte om je eventuele vragen te beantwoorden
  • V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm
    Meerdere datums
    di 25 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    25 okt. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
  • V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm
    Meerdere datums
    di 25 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    25 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
  • V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk
    Meerdere datums
    do 27 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    27 okt. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.
  • V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk
    Meerdere datums
    do 27 okt.
    Culinair Atelier Te Lande
    27 okt. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 8 en 10 november middag
    08 nov. 11:00 – 14:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • De keukenbasissen:2 lessen fond - saus - soep 8 en 10 november avond
    08 nov. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat uit 2 lessen.
  • V-Zug wildmenu 1
    Meerdere datums
    di 15 nov.
    Culinair Atelier Te Lande
    15 nov. 19:00 – 22:00
    Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
    Een menu rond het thema herfst bereid in de V-Zugtoestellen Let op er zijn 2 verschillende wildmenu's !!