V-Zug basis / kennismakingsles 22-06 avond

Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les. In deze les bespreken we ook het koken op inductie. Do’s en dont’s.
V-Zug basis / kennismakingsles 22-06 avond

Tijd en locatie

22 jun. 19:00 – 22:00
Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België

Uitleg over de les

Wat betekent combi-steamer, wat kan je ermee, wat zijn de voordelen/meerwaarde.

Aan de hand van verschillende gerechten overlopen we stap voor stap alle functies van de oven.

In deze les is er ook mogelijkheid om meer te weten te komen over het complete v-zuggamma: combair, inductie, warmhoudlades, vacuümlade, vaatwasser, koeling, ...

Brood en ontbijtkoeken afbakken

profi-bakken

***

Pistolets van enkele dagen oud terug kraakvers maken...

regenereren

***

Broodkorstjes in de oven bereiden - sappig stukje kipfilet - slaatje

regenereren krokant - stomen op verlaagde temperatuur

***

ei en coccote - heropwarmen van karnemelkpuree

hete lucht + stoom / regenereren

***

kip in de oven - ratatouille - gebakken aardappelen

hete lucht vochtig / bereiding via autobraad

***

créme brülée

stomen

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €50.00