V-Zug kennismaking - startles
do 05 nov
|Hoogbeverenstraat 15
Op zoek naar info omtrent V-Zug, recent V-Zug aangeschaft of reeds tijdje V-Zug maar nog geen les gevolgd? Dan is dit de ideale les. In deze les bespreken we ook het koken op inductie. Do’s en dont’s.
Tijd en locatie
05 nov 2020, 19:00 – 22:00
Hoogbeverenstraat 15, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
Uitleg over de les
Wat betekent combi-steamer, wat kan je ermee, wat zijn de voordelen/meerwaarde.
Aan de hand van verschillende gerechten overlopen we stap voor stap alle functies van de oven.
In deze les is er ook mogelijkheid om meer te weten te komen over het complete v-zuggamma: inductie, warmhoudlades, vacuümlade, vaatwasser, koeling, ...
Brood en ontbijtkoeken afbakken
profi-bakken
***
Pistolets van enkele dagen oud terug kraakvers maken...
regenereren
***
Broodkorstjes in de oven bereiden - sappig stukje kipfilet - slaatje
regenereren krokant - stomen op verlaagde temperatuur
***
ei en coccote - heropwarmen van karnemelkpuree
hete lucht + stoom / regenereren
***
kip in de oven - ratatouille - gebakken aardappelen
hete lucht vochtig / bereiding via autobraad
***
créme brülée
stomen
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €50.00