V-Zug les 4
do 13 aug
|Te Lande culinair atelier
Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en de lessen 2 en 3 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
Tijd en locatie
13 aug 2020, 19:00 – 22:00
Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
Uitleg over de les
Je was reeds bij ons voor de basisles, les 2 en les 3
Zelf yoghurt en granola maken
stomen / hete lucht + stoom
***
risotto - coquilles - groenteflan
recept - hete lucht vochtig - stomen
***
Mossels op drie wijzen
stomen / hete lucht + stoom
***
Rundvlees op lage temperatuur gegaard / rundvlees eerst gegaard, dan aangekleurd - ovengedroogde tomatenpartjes - frietjes
slowcooking / hete lucht vochtig - 55° / hete lucht minder dan 100° / hete lucht + stoom
***
Appelcake
hete lucht vochtig
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €48.00