top of page

do 08 okt

|

Te Lande culinair atelier

V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm

Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.

Inschrijving is afgesloten
Andere evenementen bekijken
V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm
V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm

Tijd en locatie

08 okt 2020, 19:00 – 22:00

Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België

Uitleg over de les

De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.

Bewaren: gekoeld of ingevroren

Vacuüm bereiden

Structuurverandering

Marineren

Combinatie van bovenstaande toepassingen

Waarop letten bij vacuüm koken

Verschillende gaartijden en temperaturen

....

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €50.00

bottom of page