top of page
do 08 okt
|Te Lande culinair atelier
V-Zug vacuüm 1: de theorie rond vacuüm
Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
Inschrijving is afgesloten
Andere evenementen bekijkenTijd en locatie
08 okt 2020, 19:00 – 22:00
Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
Uitleg over de les
De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.
Bewaren: gekoeld of ingevroren
Vacuüm bereiden
Structuurverandering
Marineren
Combinatie van bovenstaande toepassingen
Waarop letten bij vacuüm koken
Verschillende gaartijden en temperaturen
....
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €50.00
bottom of page