di 12 nov
|Te Lande Culinair Atelier
V-Zug vacuümles
Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.
Tijd en locatie
12 nov 2024, 19:00 – 22:00
Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
Uitleg over de les
De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.
Bewaren: gekoeld of ingevroren
Vacuüm bereiden
Structuurverandering
Marineren
Combinatie van bovenstaande toepassingen
Waarop letten bij vacuüm koken
Verschillende gaartijden en temperaturen
Menu:
Traagegaarde duif - geconfijte boutjes - gepekelde groenten
***
Zalm - wortel - prei
***
varkenshaas - béarnaise - witloof- krielaardappelen
***
Appel - limoenroom
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €70.00
bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.
inschrijvingen
V-ZUG VACUÜM theorie
€ 70,00
Totaal
€ 0,00