di 14 sep. | Te Lande Culinair Atelier

V-Zug vacuümles 1+2: de theorie + praktijk - din. 14/09 van 17.00 tot 22.00

Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd. Na de theorieles gaan we in deze les diep
Registratie is afgesloten
V-Zug vacuümles 1+2: de theorie + praktijk - din. 14/09 van 17.00 tot 22.00

Tijd en locatie

14 sep. 17:00 – 21:00
Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België

Uitleg over de les

Eerst de theorie (van 17.00 tot 19.00 uur)

De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.

Bewaren: gekoeld of ingevroren

Vacuüm bereiden

Structuurverandering

Marineren

Combinatie van bovenstaande toepassingen

Waarop letten bij vacuüm koken

Verschillende gaartijden en temperaturen

Aansluitend van 19.00 tot 22.00 uur:

Aan de hand van de theorie die we in les 1 gezien hebben aan de slag:

Duiffilet en geconfijte bout op slaatje

***

Kabeljauw met structuren van wortel

****

Tussenribstuk met gratin en witloof

***

Ananas met consommé van rood fruit en vanille ijs

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €110.00

bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.

inschrijvingen
Prijs
Aantal
Totaal
  • V-ZUG VACUÜM theo. + praktijk
    €110
    €110
    0
    €0
Totaal€0