V-Zug vacuümles 1+2: de theorie + praktijk - din. 14/09 van 17.00 tot 22.00
di 14 sep
|Te Lande Culinair Atelier
Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd. Na de theorieles gaan we in deze les diep
Tijd en locatie
14 sep 2021, 17:00 – 21:00
Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België
Uitleg over de les
Eerst de theorie (van 17.00 tot 19.00 uur)
De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.
Bewaren: gekoeld of ingevroren
Vacuüm bereiden
Structuurverandering
Marineren
Combinatie van bovenstaande toepassingen
Waarop letten bij vacuüm koken
Verschillende gaartijden en temperaturen
Aansluitend van 19.00 tot 22.00 uur:
Aan de hand van de theorie die we in les 1 gezien hebben aan de slag:
Duiffilet en geconfijte bout op slaatje
***
Kabeljauw met structuren van wortel
****
Tussenribstuk met gratin en witloof
***
Ananas met consommé van rood fruit en vanille ijs
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €110.00
bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.
inschrijvingen
V-ZUG VACUÜM theo. + praktijk
€ 110,00Verkoop geëindigd op
Totaal
€ 0,00