top of page

di 14 sep

|

Te Lande Culinair Atelier

V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm - din. 14/09 van 17.00 tot 19.00

Alvorens aan de slag te gaan met de vacuümlade is het belangerijk om eerst het syteem stap voor stap te overlopen. Wat zijn nu juist de voordelen en mogelijkheden van een vacuümlade. Stap voor stap de verschillende mogelijkheden uitgelegd en gedemonstreerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm - din. 14/09 van 17.00 tot 19.00
V-Zug vacuümles 1: de theorie rond vacuüm - din. 14/09 van 17.00 tot 19.00

Tijd en locatie

14 sep 2021, 17:00 – 19:00

Te Lande Culinair Atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België

Uitleg over de les

De verschillende toepassingsgebieden van het vacuümgebeuren uitgelegd.

Bewaren: gekoeld of ingevroren

Vacuüm bereiden

Structuurverandering

Marineren

Combinatie van bovenstaande toepassingen

Waarop letten bij vacuüm koken

Verschillende gaartijden en temperaturen

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €55.00

bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.

inschrijvingen

  • V-ZUG VACUÜM theorie -14 /09

    € 55,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

bottom of page