top of page

do 29 feb

|

Culinair Atelier Te Lande

V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk

Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk
V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk

Tijd en locatie

29 feb 2024, 19:00 – 22:00

Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België

Uitleg over de les

Aan de hand van de theorie die we in les 1 gezien hebben aan de slag:

gazpacho - gepekelde groenten

gemarineerde zalm te lande

traaggegaarde duif - boutjes geconfijt

kabeljauw - wortel - prei

eend - sinaas - witloof - bigarade - aardappel

varkenshaas - entrecote - béarnaise - krielaardappeltjes

ananas - rood fruit - vanille ijs

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €65.00

bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.

inschrijvingen

  • VZUG vacuüm 2

    € 65,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

bottom of page