V-Zug vacuümles 2: vacuümkoken - de praktijk
do 29 feb
|Culinair Atelier Te Lande
Na de theorieles gaan we in deze les dieper in op het effectieve vacuümkoken. Verschillende vacuümbereidingen in de steamer.
Tijd en locatie
29 feb 2024, 19:00 – 22:00
Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
Uitleg over de les
Aan de hand van de theorie die we in les 1 gezien hebben aan de slag:
gazpacho - gepekelde groenten
gemarineerde zalm te lande
traaggegaarde duif - boutjes geconfijt
kabeljauw - wortel - prei
eend - sinaas - witloof - bigarade - aardappel
varkenshaas - entrecote - béarnaise - krielaardappeltjes
ananas - rood fruit - vanille ijs
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €65.00
bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.
inschrijvingen
VZUG vacuüm 2
€ 65,00Verkoop geëindigd op
Totaal
€ 0,00