top of page
di 14 mrt.
|Te Lande
Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens
Verschillende mogelijkheden om vis en vlees te garen in de ovens
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tijd en locatie
14 mrt. 19:00 – 22:00
Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie
Uitleg over de les
hoe correct vlees en vis bereiden in de v-zug
gebruik kerntemperatuur
eerst aanbakken en dan garen of omgekeerd
wanneer slowcooking en wanneer beter niet
Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €55.00
bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.
inschrijvingen
Prijs
Aantal
Totaal
v-zug vis- en vleesbereidingen
€ 55,00
€ 55,00
Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht
bottom of page