top of page

do 14 mrt

|

Te Lande

Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens

Verschillende mogelijkheden om vis en vlees te garen in de ovens

Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens
Vis- en vleesbereidingen in de V-Zugovens

Tijd en locatie

1 andere datums

14 mrt 2024 11:00 – 14:00

Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie

Uitleg over de les

hoe correct vlees en vis bereiden in de v-zug

gebruik kerntemperatuur

eerst aanbakken en dan garen of omgekeerd

wanneer slowcooking en wanneer beter niet

Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €60.00

bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.

inschrijvingen

  • v-zug vis- en vleesbereidingen

    € 60,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page