do 02 dec. | Culinair Atelier Te Lande

De keukenbasissen: fond - saus - soep deel II

Naast prachtige toestellen is ook basiskennis onontbeerlijk in de keuken. Eenvoudig en duidelijke structuur uitgelegd met betrekking tot keukenfonds, sauzen en soepen. Deze reeks bestaat ui 2 lessen.
De keukenbasissen: fond - saus - soep deel II

Tijd en locatie

02 dec. 19:00 – 22:00
Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België

Uitleg over de les

Hoe een goeie fond bereiden (zonder teveel werk)

Welke zijn de ideale verhoudingen om soep te maken, waarop letten tijdens de bereiding

Tips en trics rond de sauzen...

Info en receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €60.00

inschrijvingen
Prijs
Aantal
Totaal
  • fond-soep-saus deel 2 - 02/12
    €60
    €60
    0
    €0
Totaal€0