do 29 okt. | Te Lande culinair atelier

V-Zug les 4

Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en de lessen 2 en 3 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
Inschrijving is afgesloten
V-Zug les 4

Tijd en locatie

29 okt. 2020 19:00 – 22:00
Te Lande culinair atelier, Hoogbeverenstraat, Ardooie, België

Uitleg over de les

Je was reeds bij ons voor de basisles, les 2 en les 3

 

Zelf yoghurt en granola maken

stomen / hete lucht + stoom

***

risotto - coquilles - groenteflan

recept - hete lucht vochtig - stomen

***

Mossels op drie wijzen

stomen / hete lucht + stoom

***

Rundvlees op lage temperatuur gegaard / rundvlees eerst gegaard, dan aangekleurd - ovengedroogde tomatenpartjes - frietjes

slowcooking / hete lucht vochtig - 55° / hete lucht minder dan 100° / hete lucht + stoom

***

Appelcake

hete lucht vochtig

 Receptenbundel, maaltijd en dranken inbegrepen: €50.00  

Inschrijving is afgesloten