© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

 

 

Wij verkopen geen toestellen, maar helpen klanten bij de juiste keuze van toestellen.

Wij geven demo’s voor potentiële klanten die graag voor de aankoop meer info wensen en de toestellen eens aan het werk willen zien.

Na de aankoop begeleiden wij de klant om zoveel mogelijk uit hun toestel(len) te halen en ondersteunen wij met raad en daad.

De basis/kennismakingsles: voor de aankoop of na de aanschaf om alle mogelijkheden stap voor stap onder de knie te krijgen.

Gevorderden 1 en 2: hier gaan we dieper in op het dagdagelijks gebruik en leren we de klant alle facetten van de toestellen beheersen.

Vacuüm 1: Waarom een vacuümlade aanschaffen: Wat zijn de mogelijkheden/meerwaarde/voordelen van de vacuümlade

Vacuüm 2: toepassen wat we in vacuüm 1 besproken hebben, een volledig menu met de vacuümtechniek

Themalessen: wild, eindjaar, asperges,…. Eénmaal de toestellen volledig verkend gaan we iets gastronomischer aan de slag.

U bent een verdeler van V-Zug...

je wenst een demo bij u in de toonzaal of wenst met (potentiële) klanten bij ons te komen.

Voor meer info: neem vrijblijvend contact op

Februari 2011:

“We waren volop bezig met de uitbouw van ons culinair atelier en gingen in het kader daarvan op verkenning in hall 12 – de keukens. Op het eind nam ik nog een catalogus mee van het voor mij onbekende Zwitsers merk V-Zug.

Toen ik thuisgekomen mijn documentatie doornam werd ik serieus geprikkeld door hetgeen ik las in de catalogus en wilde wel eens weten of dit allemaal zo mooi was als beschreven. Papier is immers gewillig.

Een afspraak gemaakt, ter plaatse gaan kijken. Nog links en rechts wat opzoekwerk en ik was verkocht. Mooi design, ok… maar vooral topprestaties. Ik kon hiermee perfect alles doen wat ik met de professionele toestellen op school kon, zelfs nog een aantal zaken meer en beter.

De beslissing was dus vrij makkelijk: ons atelier werd uitgerust met V-Zugtoestellen. Uit de gesprekken met Michel Vandommelen, de verantwoordelijke voor V-Zug Benelux, bleek dat er vraag was om demo’s te geven met v-zugtoestellen.

En zo geschiedde…

Sinds 2012 geven wij demo’s ivm v-zug. “